Nieuws

Rode Laarsjes nieuwsbrief

4 Keer per jaar verschijnt de Rode Laarsjes nieuwsbrief. Deze wordt alleen verspreid onder de ouders van Rode Laarsjes Lopers. Hierin worden actuele onderwerpen belicht, foto’s gedeeld en vrije dagen meegedeeld. Ook worden nieuwe RLL, vertrekkende RLL en jarige RLL genoemd. Er staat soms een digitaal handigheidje in, zoals een verwijzing naar de Facebook-pagina of de Pinterest-pagina van DRL.

Beschikbaarheid

De laatste tijd zijn er wat verschuivingen geweest in de beschikbaarheid.

Vorig jaar zijn De Rode Laarsjes Assen begonnen met twee kinderen. Zij gaan na de schoolvakantie beide naar de basisschool en komen helaas niet meer bij De Rode Laarsjes spelen. Er kwam halverwege het jaar een dreumes bij.

Daarnaast zijn er twee baby’s geboren die vaak gezellig komen spelen en slapen. Ook heeft een van de Rode Laarsjes Lopers (RLL) een broertje gekregen. Dit houdt in dat de beschikbaarheid van De Rode Laarsjes er als volgt uit ziet:

Voor baby’s: maandag, woensdag en vrijdag beschikbaar. Dinsdagen en donderdagen zijn flexibel beschikbaar.

Voor dreumesen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag beschikbaar.

Voor peuters: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag beschikbaar.

GastOuderBureau

De Rode Laarsjes Assen staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterzalen (LRKP).

Als gastouder werk je zelfstandig. Je bent ondernemer, zorg je zelf voor ‘klanten’, bepaal je de tarieven en doe je investeringen voor het bedrijf. De Rode Laarsjes zijn dan ook ingeschreven bij De Kamer van Koophandel.

Lees verder GastOuderBureau